Julie AaboeTårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg.

Onur Agbaba, There is no place like …, Født i 1990, studerer i øjeblikket Applied Theatre Studies ved Justus-Liebig-Universitetet i Giessen, Tyskland. Siden endt gymnasial uddannelse har han arbejdet som produktionschef, assisterende direktør, dramalærer, danser og performer. I den tid og siden da, har han desuden arbejdet med forskellige koreografer og kunstnere som Heike Hennig og Mathilde Monnier, Eleanor Bauer og Marina Abramovic.

Emma Arnoldi, Project V. 22 årig københavnsk baseret fotograf og skribent. Født og opvokset på Bornholm. Emma Arnoldi har skrevet for forskellige magasiner og været fast musikskribent for VINK KBH i 1,5 år. Medstifter og arrangør af det performative event “Project V”. Aktuel som forfatter og performer i prisvindende performance “Af Vand”.

Boaz K. Barkan, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg. Koreograf, performer og underviser. Hans fokus er på bevægelse og udførelsesform som medier for kunstnere, publikum og samfund. BA i dans og psykologi. Body Weather Laboratory. Feldenkrais. Tidligere kreationer: 2018 Our Other Body, Folkets All Out Choir. 2016-7 Æblestjerne, 2016 Dance for Maijuku, 2016 A World Above, 2015 May I speak about Dance.

Zsuzsa Berecz, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Dramaturg og alsidig kulturarbejder baseret i Budapest. Hun er uddannet i ungarske og tyske studier i Budapest og studerede eksperimentel dramaturgi og teatervidenskab i Frankfurt am Main og på Université Paris VIII. Hun er medstifter af kunstner kollektivet Pneuma Szöv. og den frie skole for kunst og mikroøkonomier μEGYETEM.

Karin Bergman, The Mood Providers. Svensk danser og koreograf med base i København. Hun fik sit diplom fra Den Danske Scenekunstskole. Hendes igangværende arbejde inden for duoen SESSIONs bliver præsenteret som midlertidige universer, en fusion mellem fest og performance, for at skabe alternative sociale oplevelser.

Dorthea Boyi, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Mario Brezzo, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Luca Christiansen, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Manon Siv Duquesnay, Filosofi med børn, Groundless Ground, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg. Dansk-fransk danser og performer uddannet ved DOCH, Stockholm 2015, har siden boet og arbejdet i Argentina, Spanien og Danmark. Manons fokus er på det tværkulturelle – og kunstneriske. Hun er medskaber af det performative event Project V, af Collectif Insolite, hvor hun optræder i Touché og Xiuxiuejar, del af kunstnerduoen DuquesnayLavrennikov og aktuel med hendes solo Ode to You.

Jonathan Engell, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Meluka Børme Eriksen, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Csilla File, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv.

Hubert Eduard Franz, Tårnby får besøg.

Naya Frederiksen, Tårnby får besøg.

Ágnes Grélinger Groundless Ground, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Ágnes er på sit sidste år af sine dans- og koreografi studier på Den Danske Scenekunstskole. Hun har et diplom i økonomi fra før, men i en alder af 28 besluttede hun at springe ud af hjulet for at følge dansen og flytte til København. Hun mener det er den bedste beslutning nogensinde. Hun er begejstret for at give klasser i improvisation, for politik indenfor dans og bevidsthed omkring frugtbarhed

Sarah Günther, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Sarah er født i Dresden, 1983. Hun bor i Budapest og er medstifter af Pneuma Szöv., hvor arbejder som kunstnerisk leder, forsker og performer. Hendes tværfaglige praksis bygger på et eksamensbevis i Applied Theatre Studies (Gießen, 2011) og Studies of Romanistik, Sociology & Psychology (Heidelberg). Hun har samarbejdet som performancekunstner i forskellige sammenhænge som Gießen-gruppen Mobile Albania, Berlin kollektivet andcompany & Co. Desuden arbejder hun som journalist, forfatter, oversætter, gratis pædagog i institutioner og frie sammenhænge og som udøvende kunstner i det kvindelige show “Queendom” og beskæftiger sig med spørgsmål om frihed som en del af multimedie duoen Marie & Mari.

Nicolai Dahl Hamilton Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg. Med i musicalen “Midt om Natten” og film/tv “Lykke Per”, “Jagten”, “Badehotellet” “Bedrag” “Broen” og “The Rain” er nogle af titlerne som Nicolai de seneste år har medvirket i. Han er uddannet skuespiller i 2002, og har siden arbejdet freelance på københavnske scener og en lang årrække som fast medlem af ensemblet på Det Kongelige Teater. Blev i 2009 hædret med en Reumert-pris og slået til Ridder af Dannebrog i 2014.

Wouter Hillaert, Hvad er vigtigt i dag? Belgisk kulturjournalist. I 15 år har han arbejdet som freelance teaterkritiker for de flamske dagblade De Morgen og De Standaard. I 2003 samarbejdede han med det frie kulturmagasin rekto: verso omkring kunst og samfund (www.rektoverso.be), hvoraf han stadig er en af koordinatorerne. Hans hovedemner er teater, kulturpolitik og samfundskunst. I 2014 indledte han den flamske civile bevægelse Hart boven Hard, hvor han stadig er talsmand.

Csilla Hódi, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Csilla Hodi er kunstner og pædagog, som arbejder med mennesker og svampe. Hun studerede billedkunst på MOME, Budapest. Har arbejdet i samtidskunstformationer og selvorganiserede fællesskabsprojekter. Hun er grundlæggeren af Begging Yoga Movement. Hendes forskningsområder er radikal venlighed, post-menneskelig bevidsthed og kropsbevidsthedsteknologier.

Jon Andreas Hoff, Den samme gamle frygt – ville ønske du var her, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven SpielbergJon er en dansk kunstner der arbejder med dans og koreografi igennem en fascination af bevægelse, musik og film. Han har en danse baggrund inden for hiphop og stødte på moderne dans i arbejdet med koreograf og lærer Sara Gaardbo. Han er skolet i Tyskland på Folkwang Universität der Künste og fandt efterfølgende vejen til den danske scenekunstskole hvor han netop er ved at færdiggøre sit fjerde og sidste år. Jon har været en del af produktion på “Tårnby får besøg” og viser soloen “Den samme gamle frygt – ville ønske du var her” på festivalen.

Lea Jensen, Filosofi for børn. Tårnby barn.

Paw Karslund, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg, 45 år og har altid boet i Tårnby. Far til 2 dejlige børn på 11 og 14 år. Uddannet skibsbygger på B&W. Til daglig fly portør i SAS. 2.viceborgmester og Kommunalbestyrelsesmedlem siden siden 2005. Folketingskandidat for DF og 1.suppleant til Folketinget og Region Hovedstaden.

Sophia Koyuncu, Filosofi for børn

Dorit Kristensen, Filosofi for børn

Dasha Lavrennikov, Groundless Ground. Født i Rusland, danser, performer, koreograf og kunstner-forsker. Hun har undervist, optrådt, skabt og forelæst mellem Europa, Latinamerika og Nordamerika. Hun har en BA i dans fra USA, en MA i Scenekunst (Danmark, Frankrig) og ph.d. i Kommunikation og Kultur (RJ, Brasilien). 2013-2017 har hun boet i Rio de Janeiro og arbejdet som huskunstner på Museum of Contemporary Art i Niteroi (MAC). Nu baseret i Barcelona, hvor hun underviser på Institute of the Arts Barcelona og hun er del af den internationale kunstnerduo DuquesnayLavrennikov.

Andreas Liebmann, kunstnerisk leder af Tårnby Torv Festival, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg Andreas studerede på Schauspiel Akademie i Zürich (nu ZHDK). Efter år som ensemble skuespiller, etablerede han performance gruppen GASTSTUBE°, som udviklede eksperimenterende forestillinger, installationer, vandringer m.m. Siden 2007, har Liebmann udviklet sine egne formater og arbejdsmetoder som instruktør, performer og forfatter. Hans måde at arbejde inspireres og influeres af naturvidenskab, hverdagssamtaler, antropologi og politik. Det formelle udtryk afhænger af indhold og kontekst. Han har undervist på Universities of the Arts Zürich, Berlin og Leipzig og underviser siden 2015 idé-baseret og konceptuel instruktion på Den Danske Scenekunstskole i København.

Mikisoq Lynge, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

June Lysjø, The Mood Providers. Norsk danser og koreograf baseret i København. Hun er uddannet ved Den Danske Scenekunstskole, samt Institut del Teatre i Barcelona. Under sin praktik arbejdede hun med kompagniet Rosas i Belgien. June har danset i værker af Rebecka Hilton, Ursula Robb, Juan Dominguez, Retina Dance Company blandt andre. Det sidste år har hun fokuseret på sit eget arbejde og på at etablere kunstnerduoen SESSIONs med Karin Bergman.

Lilla Magyari, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Har studeret psykologi, litteratur, teater-direktion og neurovidenskab i Ungarn (Budapest) og i Holland (Nijmegen og Amsterdam). Som følge af hendes brede interesse har hun mange identiteter, hun har en PhD i samfundsvidenskab og arbejder som kognitiv videnskabsmand ved ELTE-universitetet i Budapest, der forsker sprog og kommunikation. Hun er også performance-kunstner og har været medlem af Pneuma Szöv siden 2016, her kendt som den selvudråbte superstjerne, Dr. Purple.

Carmen Mahattey, Filosofi med børn.

Rudi Keiler Gómez de Mello, Filosofi for børn. Born 1981 in Havana, Cuba and raised in Berlin, Germany. He studied philosophy, history of arts and comparativism at the Technical University Berlin. He has been working as a freelance director, actor and a drama teacher (Theater an der Parkaue, Haus der Berliner Festspiele) and is executing also various cultural projects like “(DENKEN – denken) – Philosophieren mit Kindern”.

Maralinne Monde, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Godfrey Calvin Pamba, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Oriane Paras Tårnby Spiser, Groundless Ground. Fransk danser og koreograf med diploæ fra DDSKS juni 2017. Oriane er baseret i København og arbejder internationalt i Europa og Sydamerika med kunstnere som Liz Kinoshita, Sebastian Lingserius, Nefeli Oikonomou, Areli Moran, Luis Malvacias eller Willi Dorner. Hun fortsætter med at udvikle sine kunstneriske ønsker og praksis, og søger forskellige måder at interagere på og integrere publikum, udfordre fysikken, rum, improvisation og forhold. For tiden optræder hun med soloen “All the Yeahs!” hun selv har koreograferet.

Fred Pommerehn, Filosofi for børn. Født i Madison Indiana, USA i 1964. Han studerede ved North Carolina School of the Arts fra 1982 til 1986; stipendiat med æresbevisning og graden: Bachelor of Fine Arts. I 1987 flyttede han til Berlin, hvor han stadig lever. Fra 1987-1990 arbejdede han som assistent på Schiller-teatret i Berlin. Siden 1990 har han arbejdet som freelance kunstner og designer skabende installationer og scenografi, lys og kostumer til teatre, festivaler, arrangementer, danseteater, musikproduktioner og projekter inden for kulturel uddannelse. Han har arbejdet i hele Europa og lejlighedsvis har hans arbejde taget ham så langt som til Asien og Nordamerika. Han har samarbejdet med kunstnere fra hele Europa, designet og instrueret installations-performance-events.

Nadia PorstTårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Sara PorstTårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Ali QaisTårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Lukas Racky, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg, There is no place like …, The Mood Providers. Født i Tyskland, har læst “dans & koreografi” på Den Danske Scenekunstskole, bor og arbejder i København. Han startede med akrobatik og parkour som ung og opdagede senere dansen. Han er interesseret i mange slags performative situationer. Senest har han arbejdet som performer for Marina Abramovic og i teaterprojekter af kunstnerduoen CoreAct og instruktøren Camille Langdal.

Asger Nordbæk Rasmussen, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg

Tayseer Salah, Tårnby får besøg – efter filmen E.T. fra Steven Spielberg. 29år. Fra Irak /Baghdad. Bor alene i Danmark/Dragør. Han har været i Danmark i 3 år. Han har været sygeplejerske og har også et diplom i psykologi.

Cecilie Ullerup Schmidt, Tårnby spiser. Dansk performancekunstner og kurator, samt ph.d. studerende på Københavns Universitet. Hendes arbejde er centreret omkring politiske problemstillinger, der konfronteres i eksperimenterende æstetiske formater. Cecilie bor i Tårnby.

Julia Schreiner, Filosofi for børn. Produktionsdramaturg, kurator og producent for teater, unge publikum og musik-teater produktioner. Hun har samarbejdet med forskellige kunstnere – på teatre som: Deutsche Oper Berlin, Theaterhaus Gessnerallee Zürich, HAU, Theater Kiel, Sophiensaele eller Ballhaus Naunynstraße. Julia udvikler også projekter på eget initiativ som “The Bohème am Kottbusser Tor” (2007). I 2012 var hun meddirektør med Andreas Deinert og Katharina Semb på hendes projekt “Der schöne Tod” på Arktisoperaen i Norge. 2011-14 permanent på Theater an der Parkaue Berlin, 2014-16 på HAU Hebbel am Ufer. I 2017 blev hendes dokumentarfilm FILOU præmieret. I øjeblikket arbejder hun for ENSEMBLE på jtw-spandau i Berlin som produktionsdramaturg og kurator, senest: den internationale teater- og performance festival VERLORENE ILLUSIONEN.

Lindon Shimizu, Groundless Ground. Født i Porto Alegre, Brasilien. Skuespiller, danser, performer, lærer, han har været mellem brasiliansk og japansk kultur i hele sit liv. Han har et eksamensbevis i teater fra UERGS – Rio Grande do Sul State University. I 2015 flyttede han til Finland for at studere ved institutionen ISLO i kurset “Uddannelse i dans og somatik”, og blev lærerassistent og vikar i samme kursus. Han har en baggrund i japansk kampsport, film, fysisk skuespiller træning, nutidig dans og BMC® Body-Mind Centering. På det pædagogiske og kunstneriske område, som video kunstner og bevægelsespædagog, der i øjeblikket er interesseret i dialogen mellem et etisk-æstetisk-politisk legeme, som en strategi for at være og skabe, spille mellem det private og offentlige, tilføjer han sin erfaring i videoer i sin praksis.

Peyman Sichani, Groundless Ground. Udøvende kunstner, lærer og koreograf. Han studerede informationskommunikationsteknologi i Iran, imens han trænede forskellige danseformer (hip hop, break-dance, klassisk ballet, moderne dans, samtidsdans, traditionel persisk dans) fra dansevideoer (dans er forbudt af det iranske islamiske regime). Han lærte iransk traditionel musik og sang siden han var femten. I 2010 flyttede han til Budapest, Ungarn, og i 2012 blev han accepteret til Budapest Contemporary Dance Academy med et Erasmus stipendium i 2015 hos DDSKS København. I 2016 sluttede han sig til Song of the Goat Theatre i Polen, og siden 2018 er han tilbage i København, og optræder nu i Groundless Ground.

Adrian Skjoldborg, Groundless Ground. Født i 1989 i København, og blev færdig på Rambert School i London i 2012. Har sidenhen arbejdet med dans forskellige steder i Skandinavien, og har danset for Frontier Danceland i Singapore fra 2014 – 2017. Har undervist i dans i Skandinavien og Singapore, og har også sideløbende lavet koreografier.

Selma Steenberg, Filosofi for børn.

Luca Szabados, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone/ Pneuma Szöv. Med et diplom i scenografi (Ungarns Kunstakademi, 2011) er Luca kostume og sæt designer, der hovedsagelig arbejder med uafhængige teater- og performancegrupper i Budapest. Medlem af Pneuma Szöv. siden 2008. Hun arbejder også som grafisk designer med teatre og ngo’er. Medstifter af et lille mærke ved navn ludoshka, der designer og skaber legetøj til babyer og børn.

PNEUMA SZÖV, Tårnby Torv Fuglehave, Duty-Free Zone. Med Csilla File, Sarah Günther, Csilla Hódi, Lilla Magyari, Luca Szabados, Zsuzsa Berecz. Pneuma Szöv. er et kunstner co-op., som arbejder hovedsageligt i Budapest siden 2008, med samarbejder og midlertidige bannere i Tyskland og omkring. De lancerer processer, der gør det vanskeligt for vores dagliglivs regimer og fortryller hvad der synes at være indlysende og uforanderligt. Med deres 3D-radioforestillinger, luftfaktorer, vandrende Street TV-kanaler eller en Giant squirrel Mayor-kandidat (Mókus Maxi) frembringer de og spiller med en ny slags offentlig sfære ved hjælp af eklektiske medier. Deres postdramatiske forestillinger og kunstværker møder kunstnerisk forskning, socialfilosofi og bystudier med forskellige former for billedkunst, samfund og offentlig kunst, frie pædagogikbegreber, aktivisme og socialt terapi med lavt tærskelværdier.

Sofia Borgbjerg Unnerholm, Tårnby får besøg

Dorte Wium, Produktionsleder