Tryk på PROGRAMMET for at downloade

PROGRAM 2018

Onsdag den 14. november:

19.00 Velkommen til Tårnby Torv Arkitektonisk velsignelse med Andreas Liebmann(CH), efterfulgt af snacks, drikke og småsnak. Tårnby Torv er en bygning med en deadline. Stedet vil blive revet ned og rekonstrueret. Tårnby Torvs ånd vil blive fremkaldt for at velsigne denne dødelige bygning og alle dens brugere for at sikre en god fremtid.

20.00 Groundless Ground gruppe forestilling med Manon Siv Duquesnay(FR/DK), Agnes Grelinger(HU), Dasha Lavrennikov(RU), Oriane Paras(FR), Peyman Sichani(IR), Lindon Shimizu(BR/JP), Adrian Skjoldborg(DK) og lokale. Groundless Ground er et danseværk, der samler festlige ritualer og traditioner fra Brasilien til Tårnby. Gennem personlige møder har kunstnerne fået gaver fra folk de har mødt på deres vej: bevægelser, ord og rytmer, der frigør en følelse af selvet og fællesskaber i en migrerende virkelighed.

21.00 Den samme gamle frygt – ville ønske du var her solo forestilling af Jon Hoff(DK). Et fysisk remix om mod, modsætninger og modenhed

 

Torsdag den 15. november:

12.00-17.00 There is no place like… vandreforestilling (varighed ca. én time) med Onur Agbaba(D) og Lukas Racky (D) “There is no place like …” (der er intet sted som …), er en interagerende audio-vandretur, hvor du er inviteret (én efter én) til at tage på en rejse i Tårnby. Vi bringer dig til et ukendt sted, hvor du vil udforske området og opleve at være turist i Tårnby.
Book din tid her: https://doodle.com/poll/w87m4fgkiegrd967

19.00 Hvad er vigtigt i dag? oplæg af Wouter Hillaert (BE), grundlægger af Heart boven Hard, efterfulgt af diskussion. Gæster Rudi Keiler Goméz de Mello og andre. Debat om samarbejde indenfor felterne kunst, politik, foreninger og NGO’s

21.00 Eftersnak og drinks på Oksens Bodega

 

Fredag den 16. november:

12.00-17.00 There is no place like… vandreforestilling (varighed ca. én time) med Onur Agbaba(D) og Lukas Racky (D)
Book din tid her: https://doodle.com/poll/w87m4fgkiegrd967

19.00 Tårnby får besøg – efter filmen E.T. af Steven Spielberg URPREMIERE og optagelse af filmens sidste scene //Boaz Barkan, Dorthea Boyi, Nicolai Dahl-Hamilton, Andreas Liebmann og Tårnby borgere. Siden oktober besøger et sødt væsen med store øjne Tårnby og dens borgere. Det ligner E.T., rumvæsenet fra Steven Spielbergs velkendte film. Men der er også en ond skurk fra DUFO (dansk undersøgelse af fremmede objekter), der jager ham. På hans søgen møder han politikere og en præst fra Tårnby. Hvem vil klare det? Se filmen og bliv en del af den sidste scene!

 

Lørdag den 17. november:

10.00-17.00 There is no place like… vandreforestilling (varighed ca. én time) Onur Agbaba(D) og Lukas Racky (D)
Book din tid her: https://doodle.com/poll/w87m4fgkiegrd967

10.00 Vi er fremtiden paneldebat med lokale teenagere om kultur i Tårnby. Teenagere fra Tarnby diskuterer deres tanker om kunst, liv og fremtid. Hvilke drømme deler de? Hvilke af deres tanker er forskellige? Et venligt panel om forskellige visioner med det fælles på spil.

11.00 VIRAK Revy Live Art workshop for børn og familier (6-99 år). // Liveart.dk  I timerne op til revyen prøver og udvælger vi numre til selve revyen sammen med beboerne i Tårnby. Alle, der har lyst til at prøve nogle sjove og anderledes måder at skabe kunst på, er velkomne.

13.00 VIRAK Revy forestilling for børn og familier (6-99 år). // Liveart.dk Virak Revyen er et underholdningsprogram bestående af musik, dans, aktioner og tale. Alle numre er skrevet af kendte kunstnere som Yoko Ono, Marcel Duchamp og danske Eric Andersen.

14.15 Filosofi for børn teaterinstallation med børn fra Tårnby (fra 9 år og op). Manon Siv Duquesnay(DK)/Rudi Keiler Gomez de Mello(CUB)/Julia Schreiner(D) At tænke er at lege! Med udgangspunkt i Platons Hulelignelse, har lokale børn i oktober udviklet små forestillinger omkring ideernes natur og bevidsthed på Tårnby Bibliotek. Nyd en opløftende oplevelse af at tænke med skyggespil, plastikdyr og et dansestykke omkring skoæsker.

19.00 Duty free zone (toldfrit område) tidligt aftenshow + fest start med Pneuma Szöv(HU). ft. Marie & Mari, Dr. Lilla og lokale gæster. Hvor fugle og fly mødes, mellem Amager Fælled og Kastrup Lufthavn, søger Mari & Marie efter frihed og flyven. Mari & Marie startede deres underholdningsprogram i Budapests gader for at finde ud af hvordan fremtiden kunne se ud. Som tidsrejsende springer de mellem fortid og det kommende, altid snublende over potentialerne fra 1989. Er frihed forældet?

21.00-1.00 The Mood Providers fest med Karin Bergman(SE), June Lysjø(NOR), Lukas Racky(D), lokale, naboer og internationale gæster. The Mood Providers inviterer endnu engang naboer og rejsende fra det fjerne langt langt borte. En fest er foran os, og som sædvanlig vil der være dybe melodier og lækre drikkevarer, til at ledsage dansen. Lad os fejre sammen igen.

 

Søndag den 18. november:

13.00-16.00 Tårnby Spiser er fællesspisning med og for naboer. Her mødes lokale beboere med deres nye naboer i Public Space i Tårnby Torv 7. Du og din familie er inviterede til at spise med d.18. november hvor maden serveres af vore naboer fra Multikulturel Kvindeklub Amager.
 Medbring blot egne tallerkener og bestik, og så vil I blive budt velkommen i Tårnby med mad og drikke fra hele verden. Bekræft venligst din deltagelse og antal deltagende, senest fredag d. 16 november til taarnbyspiser@gmail.com.